<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Політика
Світ
15.05.2023 516

Експерт озвучив ймовірні сценарії державного перевороту у Росії

На думку експерта, все більше підстав вважати, що є група людей у вищому ешелоні влади, яка хоче прибрати Шойгу та Пригожина.

87466cefc383c546c9515be713a14bb1_15.05.23

Російський диктатор Володимир Путін попри численні погрози ватажка "ПВК Вагнер" Євгена Пригожина не поспішить із відповіддю. Зокрема, це свідчить про гостру боротьбу між різними угрупованнями в радянській владі за контроль над українською армією. Пише ТСН. 

Таку думку висловив військово-політичний експерт Юрій Федоров в ефірі "Фейгін Live".

На думку експерта, все більше підстав вважати, що є група людей у вищому ешелоні влади, яка хоче прибрати Шойгу, Пригожина і поставить під свій контроль збройні сили.

Причому не всі збройні сили, а деякі спецпідрозділи, бригади спецпризначення, що підкоряються військовій розвідці.

"Якщо спробувати зіставити те, що відбувається сьогодні, з тим, що відбуватиметься після відходу Путіна, добровільного чи ні, армія - це величезний і дуже різнорідний організм. Політичне та силове значення мають не гарнізони, розкидані по всій країні, а 8 бригад спецпризначення ГРУ. Це приблизно 10 тисяч осіб, професійних диверсантів, які можуть у разі "часу Ч" зіграти важливу роль у контролі над ключовими центрами політичної влади в країні.", - зазначає Федоров.

Він додає, щоб контролювати 10-15 об'єктів у Москві: мости, банки, дороги, телефонні станції - досить 2-3 бригад.

"Все залежить від того, хто перший завдасть удару. У Москві є безліч оперативників ФСТ, є дивізія особливого призначення імені Дзержинського, є Софринська бригада. Хто вистрілить першим, той переміг", - резюмує Федоров.

Нагадаємо, керівнику "ПВК Вагнер" Євгену Пригожину варто побоюватися за своє життя.

Оценка материала:

5.00 / 2
Експерт озвучив ймовірні сценарії державного перевороту у Росії 5.00 5 2
Політика / Світ
15.05.2023 516
Еще материалы раздела «Світ»