<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Політика
Світ
16.05.2023 999

З'явились нові подробиці про ліквідованого під Бахмутом полковника РФ Євгена Бровка

В Міноборони РФ підтвердили смерть двох полковників під Бахмутом.

4396e813a44fdc2bc6ce6ec955c73d98_16.05.23

Представник Міноборони РФ Ігор Конашенков 14 травня підтвердив смерть двох російських полковників, які воювали проти Збройних сил України під Бахмутом на Донеччині – В'ячеслава Макарова та Євгена Бровка. Президент РФ Володимир Путін особисто вручив Бровку почесний прапор 2-го армійського корпусу ЗС РФ. Пише ТСН. 

Про це повідомив журналіст Юрій Бутусов у своєму Telegram-каналі.

"Бровка було ліквідовано 13 травня, він обіймав посаду заступника командира 2-го армійського корпусу з військово-політичної роботи. 2022-го року саме йому Путін вручив прапор корпусу, офіційно зарахованого до складу ЗС РФ. Дуже символічно. Багато років Бровко був "ихтамнетом" і таємно воював проти України, видаючи себе за "шахтаря", і ось тепер став їх "ихтамнетом" фактично", - розповів журналіст.

Нагадаємо, ЗСУ завдали удару по розташуванню російських загарбників неподалік від Бахмута. Внаслідок прильоту було ліквідовано приблизно 20 загарбників, серед яких був командир та начальник штабу бригади і один з заступників командувача 2 АК.

Оценка материала:

5.00 / 2
З'явились нові подробиці про ліквідованого під Бахмутом полковника РФ Євгена Бровка 5.00 5 2
Політика / Світ
16.05.2023 999
Еще материалы раздела «Світ»