<
НОВИНИ ДНЯ: На близькій до Землі планеті може існувати життя - сенсаційне відкриття вчених  У Харкові змінять назву двом станціям метро  ЗМІ опублікували мирний договір між Україною та РФ, узгоджений на початку 2022 року  Булгур із грибами: дуже швидкий рецепт  Соціальна оренда: в Україні хочуть зробити житло доступним для всіх – законопроєкт  Синоптик обіцяє потепління в Україні: темперпатура підскочить ще на 5 градусів  Україна може зіткнутися із тиском, щоб продемонструвати успіхи на фронті до виборів у США – FTвсі новини дня
Політика
Світ
16.05.2023 2664

Захворювання Лукашенка: у диктатора серйозні проблеми з серцем

У Лукашенка може бути інфекційно-алергічний міокардит.

82812a48acebba20150b02d3fc5bab10_16.05.23

Голова білоруського Народного антикризового управління Павло Латушко розкрив інформацію щодо стану здоров'я диктатора Лукашенка. Пише ТСН. 

Про це пише видання "Наша Ніва".

За словами Латушка, за даними джерел, у глави білоруської держави може бути інфекційно-алергічний міокардит - захворювання серцевого м'яза, яке викликається різними інфекціями, як-от грип.

Остання поява Лукашенка на публіці була зафіксована 9 травня, коли він мав хворобливий вигляд і вперше за довгий час не виступав на урочистостях у Мінську. Відтоді голова білоруської держави не з'являвся на офіційних заходах.

Сьогодні ж у Держдумі підтвердили інформацію про проблеми зі здоров'ям Лукашенка. Наразі невідомо, як розвиватиметься стан здоров'я очільника білоруської держави та як це вплине на політичну ситуацію в країні.

Нагадаємо, що у Польщі військові шукають повітряну кулю, яка прилетіла з боку Білорусі.

Оценка материала:

5.00 / 3
Захворювання Лукашенка: у диктатора серйозні проблеми з серцем 5.00 5 3
Політика / Світ
16.05.2023 2664
Еще материалы раздела «Світ»