<
НОВИНИ ДНЯ: Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Переговори з Росією можливі: Кулеба назвав дві головні умови  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  Паска, панетоне, коломба: головні відмінності великодньої випічки  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацює  Рецепт легендарної паски від Дарії Цвєк: це щось неперевершеневсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
16.05.2023 3199

Прогноз погоди на 16 травня: в Україні буде тепло, але місцями - дощі з грозами

На заході країни буде сильний вітер.

У вівторок, 16 травня, в Україні буде тепла погода. Короткочасні опади прогнозують лише в західних областях. Пише ТСН. 

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

Цього дня в Україні буде мінлива хмарність. На заході країни прогнозують короткочасні дощі, а місцями - грози. На решті території без істотних опадів. Вітер південний, південно-східний, 5-10 м/с. У західних областях місцями пориви будуть сягати 15-20 м/с.

Вночі температура повітря становитиме 8-13° тепла. Вдень у більшості регіонів стовпчики термометрів піднімуться до +18-23°. У у південній частині країни повітря прогріється до 25° тепла. На високогір'ї Карпат вночі синоптики прогнозують +4-9°, а вдень - +9-14°.

Погода в Києві та області

У вівторок, 16 травня, в регіоні буде мінлива хмарність. Без істотних опадів. Швидкість південно-східного вітру становитиме 5-10 м/с.

Вночі температура в Київській області буде 8-3° тепла, а вдень повітря прогріється до +18-23°. У Києві вдень стовпчики термометрів покажуть +11-13° тепла, вдень стовпчики термометрів піднімуться до +22°.

Нагадаємо, протягом 14-17 травня у більшості областей України буде надзвичайний рівень пожежної небезпеки. Сприятливі погодні умови очікуються лише у Волинській, Івано-Франківській, Закарпатській, Луганській областях та у Криму.

Оценка материала:

5.00 / 3
Прогноз погоди на 16 травня: в Україні буде тепло, але місцями - дощі з грозами 5.00 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
16.05.2023 3199
Еще материалы раздела «Суспільство»