НОВИНИ ДНЯ: Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разу  Коли ховатимуть героїв на Військовому меморіальному кладовищі: у Мінветеранів назвали терміни  У частині України оголосили штормове попередження: де очікувати негоду  У Міноборони роз'яснили оновлений процес мобілізації згідно з новим законопроєктом  Нові акцизні ставки на сигарети в євро є важливою євроінтеграційною вимогою, - експерт  Україну знову накриє дощ і сильний вітер: прогноз погоди на 29 березня  Експерт пояснив, чому ЗСУ важливо бити по аеродромах РФ на окупованих територіяхвсі новини дня
Політика
Світ
15.05.2023 299

В ООН анонсували спроби продовжити "зернову угоду" найближчими днями

Спроби щодо продовження експорту зерна з України Чорним морем продовжуватимуться найближчими днями.

Як повідомляє РБК-Україна з посиланням на The Guardian, про це заявив заступник генерального секретаря ООН з гуманітарних питань Мартін Гріффітс.

Гріффітс не уточнив, коли саме продовжуватимуться спроби продовження "зернової угоди". При цьому її дія завершується 18 травня.

"Продовження Чорноморської ініціативи критично важливе, як і відданість сторін її безперебійному та ефективному функціонуванню. Ми продовжуватимемо закликати всіх виконувати свої обов'язки, оскільки світ уважно стежить за нами", - зазначив заступник генсека ООН.

Оценка материала:

5.00 / 1
В ООН анонсували спроби продовжити "зернову угоду" найближчими днями 5.00 5 1
Політика / Світ
15.05.2023 299
Еще материалы раздела «Світ»