<
НОВИНИ ДНЯ: Як отримання ЗСУ артснарядів від США змінить характер боїв на фронті: думка експерта  Китай заявив про наростання "негативних факторів" у відносинах зі США  Швидка паска без метушні з тістом: рецепт пишної та смачної випічки  Коли День вишиванки 2024: дата, традиції і цікаві факти  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  У Зеленського про обмеження для чоловіків за кордоном: дистанційних документів не буде  Вівсяно-картопляні котлети: рецепт пісної стравивсі новини дня
Політика
Світ
16.05.2023 676

Вєрка Сердючка викликала в росіян істерику своїм виступом на "Євробаченні-2023"

Виконавиця на сцені конкурсу заспівала оновлену версію хіта Dancing Lasha Tumbai.

c1dd227c84ce30106381f87eb2158a1f_16.05.23

Українська артистка Вєрка Сердючка цього року запалила на сцені "Євробачення-2023". Пише ТСН. 

Артистка на арені у Ліверпулі виконала свій хіт Dancing Lasha Tumbai, з яким 2007 року вона боролася за перше місце у музичному конкурсі, але посіла друге. Це той самий трек, який від початку повномасштабного російського вторгнення Вєрка Сердючка співає в оновленій версії зі словами "Russia, goodbye!".

Як очікувано, у росіян це викликало справжню істерику. Вони почали критикувати Вєрку Сердючку та заявляти, що нібито таким чином вона привертає до себе увагу. Російські пропагандисти пишуть, що нібито артистці немає більше чим тримати публіку, а її концерти за кордоном нікому не потрібні.

"Андрій Данилко (Вєрка Сердючка – сценічний образ – прим. ред.) чудово розуміє, що дорогу до Росії йому закрито назавжди. На його рідкісні концерти у європейських містах ходять переважно українці. Він розуміє, що йому зараз треба хоч чимось брати, щоб мати можливість заробітку. Данилко заспівав "Russia, goodbye", щоб про нього поговорили, щоб його обговорювали", - заявив продюсер-путініст Сергій Лавров.

Тим часом Андрій Данилко не реагує на істерику росіян. Натомість він активно дає благодійні концерти, де збирає повні зали. Наразі Вєрка Сердючка виступає у країнах Європи. Також в артистки запланований тур містами США та Канади.

Оценка материала:

5.00 / 2
Вєрка Сердючка викликала в росіян істерику своїм виступом на "Євробаченні-2023" 5.00 5 2
Політика / Світ
16.05.2023 676
Еще материалы раздела «Світ»