<
НОВИНИ ДНЯ: Кулеба назвав дві умови для ефективності санкцій проти РФ  Як приготувати йогуртовий десерт з ягодами  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Як отримання ЗСУ артснарядів від США змінить характер боїв на фронті: думка експерта  Китай заявив про наростання "негативних факторів" у відносинах зі США  Швидка паска без метушні з тістом: рецепт пишної та смачної випічки  Коли День вишиванки 2024: дата, традиції і цікаві фактивсі новини дня
Політика
Світ
17.05.2023 417

Данілов про мобілізацію у РФ: будь-який хід Путіна погіршує його позицію

Російська Федерація не досягла поставлених цілей на війні в Україні і тому примушує людей йти воювати далі.

__gettyimages_1245025093_1_1300x820_1_650x410_17.05.23

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на секретаря Ради національної безпеки та оборони Олексія Данілова у Twitter.

"У Росії триває друга хвиля прихованої мобілізації: примушення до підписання контрактів, формування т.зв. національних батальйонів, реклама мінвбивства РФ. Поставлені результати не досягнуті", - написав Данілов.

Він нагадав, що наразі Кремль стоїть перед вибором між необхідністю оголошення мобілізації та загрозою внутрішнього невдоволення.

"Тенденція незворотного характеру - будь-який хід Путіна погіршує його позицію", - вважає секретар РНБО.

Раніше РБК-Україна повідомляло, що російський диктатор Володимир Путін підписав указ, який спростить отримання громадянства іноземцям за проходження військової служби у ЗС РФ.

Нагадаємо, 10 травня Путін підписав указ, згідно з яким запасників у РФ призивають на військові збори. Аналогічний указ він підписував 18 лютого 2022 року - як раз напередодні повномасштабного вторгнення.

Оценка материала:

5.00 / 1
Данілов про мобілізацію у РФ: будь-який хід Путіна погіршує його позицію 5.00 5 1
Політика / Світ
17.05.2023 417
Еще материалы раздела «Світ»