<
НОВИНИ ДНЯ: У Раді відповіли, чи буде економічне бронювання від мобілізації  Дощі з грозами та максимум +23: синоптики розповіли про погоду у Київській області  Перед вихідними в Україні знову задощить, - прогноз  У Міноборони обіцяють піти назустріч мобілізованим: що пропонують  Бронювання, оновлення даних, гроші для добровольців та демобілізація: головне з інтерв’ю Завітневича  Синоптикиня попередила, де найближчим часом пройдуть інтенсивні дощі та де вже 14 червня буде спека +31 градус  Яке співвідношення добровольців та мобілізованих в ЗСУ: у Міноборони озвучили цифривсі новини дня
Політика
Україна
17.05.2023 446

Сирський про наступ ЗСУ під Бахмутом: "Вагнерівці" залізли, як щурі, до мишоловки"

Генерал-полковник відвідав "командирів та воїнів на передньому краї".

Командувача Східного угруповання військ, генерала-полковника Олександр Сирський розповів про ситуацію на Бахмутському напрямку. Українські бійці під Бахмутом вдаються до контрнаступальних дій. Пише ТСН. 

Він відвідав командирів та воїнів на фронті, йдеться у його Telegram-каналі.

"Вагнерівці" залізли в Бахмут, як щурі, до мишоловки. Використовуючи принцип активної оборони, ми вдаємося до  контрнаступальних дій на деяких напрямках під Бахмутом. У ворога більше ресурсів, але ми руйнуємо його плани", - йдеться у повідомленні Сирського.

За його словами, разом з командирами частин та підрозділів, обговорив та ухвалив необхідні рішення для продовження оборонної операції. Було прораховано всі можливі сценарії розвитку подій.

Разом з командирами частин та підрозділів, обговорили та ухвалили необхідні рішення для продовження оборонної операції. Прорахували всі можливі сценарії розвитку подій.

"Відзначив нагородами наших захисників, а також вручив подарунки нашим бійцям. Вдячний кожному та кожній за проявлений героїзм, зокрема, військовослужбовцям 57 омпбр, 3 ошбр, 5 ошбр, 24 омбр, 56 омпбр та інших бригад за подвиги на полі бою", - розповів генерал-полковник.

Нагадаємо, Сирський заявляв, що просування ЗСУ на Бахмутському напрямку - це перший успіх наступальних дій у проведенні операції з оборони Бахмута Донецької області.

Оценка материала:

5.00 / 2
Сирський про наступ ЗСУ під Бахмутом: "Вагнерівці" залізли, як щурі, до мишоловки" 5.00 5 2
Політика / Україна
17.05.2023 446
Еще материалы раздела «Україна»