<
НОВИНИ ДНЯ: В Пентагоні сказали, для яких цілей Україна отримала ATACMS, - NYT  Телескоп NASA виявив загадкову планету-блудька  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітнявсі новини дня
Політика
Світ
17.05.2023 428

Тихановська закликала готуватись до активних дій у разі смерті Лукашенка

Тихановська відреагувала на чутки про хворобу Лукашенка.

259f6fb686ef6245b0178fd26cfeceea_17.05.23

Лідерка білоруської опозиції Світлана Тихановська закликала політиків готуватися до активних дій на випадок смерті самопроголошеного президента Олександра Лукашенка, який хворий. Пише ТСН. 

Про це вона написала у Twitter.

"Про стан здоров'я диктатора Лукашенка ходить багато чуток. Для нас це означає лише одне: ми повинні бути добре підготовлені до будь-якого сценарію. Щоб повернути Білорусь на шлях демократії і не допустити втручання Росії", – заявила опозиціонерка.

Світлана Тихановська також закликала Захід активно діяти, якщо Лукашенко все ж помре.

Нагадаємо, білоруський диктатор Олександр Лукашенко після параду в Москві 9 травня терміново повернувся до Мінська. Після цього він з'явився на публіці 15 травня та мав вкрай хворобливий вигляд.

ЗМІ писали, що Лукашенко побував у президентській клініці у Мінську. До нього нібито неодноразово прилітали лікарі з Москви.

В українській розвідці заявили, що Олександр Лукашенко дійсно має проблеми зі здоров'ям.

Оценка материала:

5.00 / 2
Тихановська закликала готуватись до активних дій у разі смерті Лукашенка 5.00 5 2
Політика / Світ
17.05.2023 428
Еще материалы раздела «Світ»