НОВИНИ ДНЯ: Що розлютило республіканців?: усе про розслідування візиту Зеленського та вимогу звільнити Маркарову  "Одягайтеся дуже тепло": синоптикиня Діденко попереджає про серйозне похолодання в Україні  Байден терміново збирає засідання “Рамштайну” на рівні лідерів  Як приготувати грецький соус дзадзикі: розповідає фудблогер  Яким буде жовтень в Україні: прогноз синоптиків  Прем'єр Грузії звернувся до жителів окупованих Абхазії та Осетії, але не згадав РФ  Трамп розкритикував Зеленського за небажання йти на угоду для врегулювання війни з РФвсі новини дня
Політика
Україна
17.05.2023 623

Україна вже використовує ракети Storm Shadow проти російських загарбників – CNN

Цю інформацію журналістам американського видання підтвердили три джерела.

03822748f5b1c102defb5bcc9a7c9191_17.05.23

Україна почала використовувати проти російських загарбників далекобійні ракети Storm Shadow, які передала Велика Британія. Пише ТСН. 

Про це повідомляє видання CNN.

У повідомленні вказується, що два американських чиновники підтвердили інформацію про те, що Україна вже використовує ракети Storm Shadow проти російських загарбників.

Також цю інформацію журналістам підтвердив ще один чиновник з країн Заходу. Видання не публікувало імена своїх джерел.

При цьому видання не розкриває більш детальних подробиць. В свою чергу у Міністерстві оборони України відмовились надавати інформацію на відповідний запит журналістів видання.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що речник Пентагону Пет Райдер заявив, що рішення Великої Британії передати Україні ракети Storm Shadow не впливає на позицію США щодо надання Києву далекобійної зброї.

Крім того, ми раніше інформували, що офіс британського прем’єр-міністра Ріші Сунака також повідомив, що Україна отримає сотні нових ударних безпілотників великої дальності з радіусом дії понад 200 км.

Оценка материала:

5.00 / 1
Україна вже використовує ракети Storm Shadow проти російських загарбників – CNN 5.00 5 1
Політика / Україна
17.05.2023 623
Еще материалы раздела «Україна»