НОВИНИ ДНЯ: Що розлютило республіканців?: усе про розслідування візиту Зеленського та вимогу звільнити Маркарову  "Одягайтеся дуже тепло": синоптикиня Діденко попереджає про серйозне похолодання в Україні  Байден терміново збирає засідання “Рамштайну” на рівні лідерів  Як приготувати грецький соус дзадзикі: розповідає фудблогер  Яким буде жовтень в Україні: прогноз синоптиків  Прем'єр Грузії звернувся до жителів окупованих Абхазії та Осетії, але не згадав РФ  Трамп розкритикував Зеленського за небажання йти на угоду для врегулювання війни з РФвсі новини дня
Політика
Україна
17.05.2023 470

Проросійськи налаштоване населення швидко виїде з Криму до РФ: Буданов пояснив причину

Люди, які підтримували РФ, швидко покинуть Крим, там не самогубці, зазначив керівник ГУР.

98c7a41adb34b6eaf8f4010423649077_17.05.23

Більша частина радикально проросійськи налаштованого населення з першим заходом українських підрозділів до Криму в будь-якому форматі - форматі наступу тощо - перша ж виїде через паромну переправу на материкову частину Російської Федерації. Ніхто тут не залишиться. Пише ТСН. 

Про це заявив начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов в інтерв'ю youtube-каналу "Різні люди".

Відповідаючи на запитання про те, що Кримський міст на той час може не функціонувати, Буданов наголосив, що "Кримський міст не потрібен".

"Я думаю, що Кримський міст не потрібен. Вони покинуть цю територію, там не самогубці, повірте мені. Ті, хто кричали "Росіє, прийди" - видно по тих територіях, які звільнені. Де вони? В Росії. Тут не буде винятку", - підсумував очільник ГУР.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю італійським ЗМІ розповів, що росіяни принесли у Крим руйнацію та занепад. Також він зауважив, що не боїться нового референдуму щодо майбутнього півострова, адже, згідно із законами України, участь у ньому беруть усі громадяни нашої держави, незалежно від регіону.

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк відповів на питання, що буде з автономією Криму після війни. За його словами, після деокупації Криму у нього, найімовірніше, відберуть автономний статус.

Оценка материала:

5.00 / 1
Проросійськи налаштоване населення швидко виїде з Криму до РФ: Буданов пояснив причину 5.00 5 1
Політика / Україна
17.05.2023 470
Еще материалы раздела «Україна»