<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Політика
Росія
17.05.2023 689

"Ми в д*пі": колишній міністр РФ заявив про економічну катастрофу

Він заявив, що російська влада не ухвалює жодних рішень для вирішення проблем з економікою.

1985cb1774c88eddbea007a5ce7a1b3c_17.05.23

Колишній міністр економіки Росії Андрій Нечаєв заявив, що після запровадження західних санкцій проти РФ ситуація в російські економіці стала дуже скрутною. За його словами, наразі РФ перебуває "в д*пі". Пише ТСН. 

Про це він заявив під час фінансового форуму в місті Єкатеринбург, інформує УНІАН.

"Не те погано, що ми в д*пі, а що ми вирішили в ній облаштовуватися", – сказав ексміністр, кажучи про бездіяльність влади на тлі фінансової кризи.

Він заявив, шо якщо компанію МакДональдс, яка вийшла з російського ринку, ще можна якось замінити млинцями, то високотехнологічні товари замінити нічим. Нечаєв прогнозує, що росіян очікує потужна економічна криза.

"Резервів для фінансування дефіциту вистачить на рік, проте потім доведеться вдаватися до позик. Також країна зіткнулася з масовою еміграцією, відпливом капіталу за кордон та падінням нафтогазових доходів", – наголосив економіст.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що країни Групи Семи (G7) та Європейський союз планують запровадити нові санкції проти Росії. Вони можуть торкнутися газових і нафтових трубопроводів, зокрема, нафтопроводу "Дружба".

Крім того, ми раніше інформували, що в ЄС почали обговорення нових санкцій проти РФ, однак процес може затягнутися.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Ми в д*пі": колишній міністр РФ заявив про економічну катастрофу 5.00 5 2
Політика / Росія
17.05.2023 689
Еще материалы раздела «Росія»