НОВИНИ ДНЯ: Небезпечна риторика? Чи є загроза від різких заяв Трампа про Зеленського та війну в Україні  Синоптики дали прогноз на п'ятницю і попередили про небезпеку  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вересня  Україні у вівторок прогнозують від 4° до 27° теплавсі новини дня
Політика
Україна
18.05.2023 650

У Повітряних силах нагадали, що не можна знімати під час роботи ППО

Українців закликали не знімати роботу системи ППО.

47c3b415ffb4fd6c68f6a3a3874ea911_18.05.23

Через блогерів, які знімають роботу ППО під час ракетних ударів по Україні у Повітряних силах ЗСУ нагадали, що у жодному випадку не можна публікувати у Мережі. Пише ТСН. 

Про це йдеться у дописі Повітряних сил ЗСУ.

Через те, що деякі блогери заради вподобайок та переглядів знімають роботу ППО, у ЗСУ нагадали, що в жодному випадку не можна публікувати:

  • Фото і відео пусків наших ракет протиповітряної оборони;
  • Фото і відео позицій наших засобів ППО;
  • Свої думки, яка українська зброя де може стояти і що прикривати;
  • Скільки одиниць техніки бачили чи пусків ракет чули.

Нагадаємо, Служба безпеки України знайшла шістьох блогерів, мешканців Києва, які зняли та поширили роботу сил ППО під час масованої атаки Росії на Київ.

Також  у РНБО обіцяють притягнути до відповідальності українців, які знімали й викладали відео роботи української ППО до мережі Інтернет. Секретар РНБО Олексій Данілов наголосив, що такі дії українців - неприпустимі.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Повітряних силах нагадали, що не можна знімати під час роботи ППО 5.00 5 1
Політика / Україна
18.05.2023 650
Еще материалы раздела «Україна»