НОВИНИ ДНЯ: Які свята у квітні 2024 року: як працюватимуть і відпочиватимуть українці  На тлі потепління. Синоптики попередили, де до кінця робочого тижня пройдуть дощі  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Смачні батуринські коржики за 110-літнім рецептом: такими ласували гетьмани  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Франція найближчим часом зможе передати Україні майже 80 установок Caesar  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхивсі новини дня
Політика
Росія
18.05.2023 2366

У Рогозіна сталась істерика через нібито "маячки" на транспорті військових РФ

Дмитру Рогозіну примарились диверсанти, які ставлять радіомітки на транспорті російських військових.

32ac7c3b4fa9e0f7fe945fff7fbb3730_18.05.23

Колишній директор "Роскосмосу" Дмитро Рогозін розвів паніку через нібито "маячки" або "чипи" на транспорті військових Росії. Пише ТСН. 

Фото Рогозін опублікував у Telegram.

За його словами, це робота невідомих "диверсантів".

"Бійці, диверсанти ставлять "маячки (радіомітки)", кріплять їх до автотранспорту наших військових, а також на цивільні автомобілі. За ними приходять "прильоти." Будьте уважні, перед виїздом оглядайте свої автомобілі. Звертайте увагу на прикріплені до металу машини батареї "радіоміток", – написав ексочільник "Роскосмосу".

Проте, якщо уважно роздивитись фото, то стає зрозуміло, що "небезпечні мітки та чипи" – це звичайні батарейки, які часто чіпляють з електронним ключем до різних автомобілів.

Нагадаємо, Дмитро Рогозін потрапив під обстріл 21 грудня, коли святкував день народження у ресторані в Донецьку, після чого був госпіталізований.

Пізніше колишній керівник "Роскосмосу" надіслав уламок снаряда, який витягнули з його хребта, президентові Франції Еммануелю Макрону.

Оценка материала:

5.00 / 4
У Рогозіна сталась істерика через нібито "маячки" на транспорті військових РФ 5.00 5 4
Політика / Росія
18.05.2023 2366
Еще материалы раздела «Росія»