<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозки  Поверх має значення? Як зекономити при покупці квартири в Києві  Мобілізація в Україні: стало відомо, що буде з чоловіками, які ухиляються від проходження ВЛК  У росіян справді є план захоплення Харкова чи Сум – командувач Сухопутних військ  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Україні  Шалені черги біля ТЦК Києва: в Міноборони озвучили альтернативу тривалим очікуванням  Україна має право завдавати ударів по території Росії західною зброєю — голова МЗС Британіївсі новини дня
Політика
Світ
18.05.2023 620

"Ні, не справжній": Буданов пояснив, що видало двійника Путіна в Маріуполі та на параді у Москві

Скільки в очільника Кремля двійників і як їх розрізняти?

Начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов розповів про двійників очільника Кремля Володимира Путіна та зазначив, що ні в Маріуполі, ні на параді в Москві 9 травня справжній диктатор присутній не був. Пише ТСН. 

Про це йшлося в інтерв’ю Буданова блогеру Сергію Іванову.

Насамперед Кирило Буданов відповів щодо візиту так званого президента РФ до тимчасово окупованого Маріуполя. За його словами, до міста приїздив несправжній Путін.

"Є такі фізіономічні особливості, в кожної людини вони унікальні. Більшість знає, що в кожної людини відбиток пальців унікальний - так не тільки відбиток. Форма і малюнок вуха, проміжок між очима - він унікальний, його не можна повторити, скопіювати. Якщо пластикою можна щось підправити, то очі можна тільки розтягти, а в інший бік - неможливо", - пояснив Буданов.

Він зазначив, що двійника Путіна видали вуха.

"Це різні люди, просто різні. По вухах подивіться - там неозброєним оком усе видно. Просто різні вуха. Так не буває - сьогодні прокинувся з одним вухом, а завтра - з іншим", - додав голова Головного управління розвідки Міноборони.

На парад 9 травня справжній Путін також не з'явився.

"Аналогічна ситуація. Три є людини, які періодично з'являються. У них повадки різні, у них трошки відрізняється зріст. А коли є крупні плани - все це видно", - зазначив Буданов.

Раніше начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов вже зазначав, що у Путіна є щонайменше троє двійників. Українська розвідка їх уже розрізняє.

Нагадаємо, у Twitter з'явився акаунт, який стверджує, що він - "справжній Путін, а керує РФ його двійник". Шахрай навіть просить у людей гроші, щоб завершити війну проти України.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Ні, не справжній": Буданов пояснив, що видало двійника Путіна в Маріуполі та на параді у Москві 5.00 5 2
Політика / Світ
18.05.2023 620
Еще материалы раздела «Світ»