НОВИНИ ДНЯ: Небезпечна риторика? Чи є загроза від різких заяв Трампа про Зеленського та війну в Україні  Синоптики дали прогноз на п'ятницю і попередили про небезпеку  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вересня  Україні у вівторок прогнозують від 4° до 27° теплавсі новини дня
Політика
Україна
18.05.2023 522

У Міноборони РФ прокоментували відступ окупантів під Бахмутом: що вони вигадали

Для росіян найважча ситуація в районах населених пунктів Красне та Богданівка на Бахмутському напрямку.

87aecf31e984fd5e756d10bf267dbedf_18.05.23

У Міністерстві оборони Росії заявили, що їхні військові не втратили окуповані території під Бахмутом, а перейшли до "більш вигідних позицій". Пише ТСН. 

Про це йдеться у зведенні Міноборони РФ.

"На Донецькому напрямі штурмові загони продовжували вести бої за оволодіння західними кварталами Бахмута. Підрозділи Південного угруповання військ стримували супротивника на флангах штурмових загонів. Внаслідок наступальних дій підрозділів Повітряно-десантних військ зайнятий більш вигідний рубіж оборони", - сказано у повідомленні оборонного відомства РФ.

Там поскаржилися, що найбільш складна обстановка складалася для росіян в районах населених пунктів Красне та Богданівка на Бахмутському напрямку, де російськими військами відбито сім атак ЗСУ.

Контрнаступ ЗСУ на Бахмутському напрямку

У Міністерстві оборони України повідомили, що за декілька днів наступу Сили оборони відбили на Бахмутському напрямку майже 20 кв. км. Станом на 17 травня ці позиції не втрачені, а на окремих ділянках є просування. Де саме - поки не розкрили назви.

Речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий зауважив, що протягом минулої доби українські військові просунулися до 500 метрів на різних напрямках Бахмутського напрямку.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Міноборони РФ прокоментували відступ окупантів під Бахмутом: що вони вигадали 5.00 5 2
Політика / Україна
18.05.2023 522
Еще материалы раздела «Україна»