<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп у разі перемоги може припинити військову допомогу Україні: названо умову  Роботодавці мають проблеми з пошуком людей через міграцію та мобілізацію, - експерти  Хто з військовозобов'язаних втратить право на відстрочку від мобілізації цього літа  Рулетики з шинкою та капустою: рецепт поживного перекусу від Тетяни Літвінової  Загальну військову підготовку студентів зробили обов'язковою: що загрожує за відмову  У Києві до кінця літа проїзд для школярів у громадському транспорті буде платним  Якою буде відповідь Росії, якщо ЗСУ знищать Кримський міст: політолог навів важливий аргументвсі новини дня
Політика
Україна
19.05.2023 453

ЗСУ на Таврійському напрямку "мінуснули" роту окупантів та чотири склади з боєприпасами

Окупанти втратили зброю, боєприпаси та особовий склад

fcd483c66722a2e37c5f795e1d6af667_19.05.23

Російські окупанти втратили на Таврійському напрямку більше роти військових, та понад 20 одиниць озброєння та військової техніки. Пише ТСН. 

Про це на своїй сторінці в соцмережі написав командувач оперативно-стратегічного угруповання військ “Таврія” Олександр Тарнавський.

“Підрозділи ракетних військ та артилерії Сил оборони таврійського напрямку протягом доби виконали 1038 вогневих завдань. Втрати ворога вбитими та пораненими склали більше роти. Знищено та пошкоджено 24 одиниці озброєння та військової техніки противника. Зокрема - два танки, два БпЛА “ Ланцет-3 ”, РЛС “Радескан-ИКП-М”, гармата МТ-12 “Рапіра”, самохідна артилерійська установка 2С1 “Гвоздика”, РСЗВ 9К58 “Смерч”, два МТЛБ. Також було знищено чотири склади боєприпасів ворога”, - розповів Олександр Тарнавський.

Нагадаємо, що у Повітряних силах розповіли про особливості нічного масованого ракетного удару.

Оценка материала:

5.00 / 2
ЗСУ на Таврійському напрямку "мінуснули" роту окупантів та чотири склади з боєприпасами 5.00 5 2
Політика / Україна
19.05.2023 453
Еще материалы раздела «Україна»