<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Політика
Світ
19.05.2023 403

Росія пожалілась на Буданова в ООН

Росіяни, які щодня вбивають українців, називають заяву Буданова "кричущим прикладом русофобії".

58b96dd2297d21e023d4266b1143a967_19.05.23

Представники Росії в ООН на екстреному засіданні пожалілися на заяву керівника ГУР Кирила Буданова, що Україна " буде вбивати росіян по усьому світу". Вони скиглять, що це "кричущий приклад риторики ненависті та русофобії". Пише ТСН. 

В Офісі президента відреагували на заяву російських дипломатів.

"Риторика ненависті", - істерично волає Росія на екстреному засіданні ООН. І?.. Так, Україна вас ненавидить. Так, ми переслідуватимемо вас. Завжди і скрізь. Так, з вами розмовляти нема чого – ви не знаєте сучасних людських мов. Так, час вашого традиційних скиглінь, який гіпнотично діяв на глобальну політику, закінчується", - йдеться у його дописі у Twitter.

Він запевнив, що Україна прикладе максимум зусиль, аби "представники Росії - країни серійних вбивць - виплатили всі борги".

"Так, кожного з вас Україна дістане, і не має значення, як саме – юридично чи фізично. І вистачить юзати ООН – безумовні військові злочинці не мають міжнародного права. Просто дочекайтеся своєї зіркової години на трибуналі", - підсумував Подоляк.

Що відомо про скаргу росіян

Представник Росії в ООН поширили в Рабі безпеки ООН лист, у якому скаржаться на заяву очільник розвідки Кирила Буданова про готовінсть "вбивати росіян по всьому світу".

"Це кричущий приклад риторики ненависті, русофобії та підбурювання до насильства за національною ознакою. Це - порушення правил, викладених в Міжнародній конвенції про ліквідацію всіх форм расової дискримінації", - ниюють росіяни.

Оценка материала:

5.00 / 1
Росія пожалілась на Буданова в ООН 5.00 5 1
Політика / Світ
19.05.2023 403
Еще материалы раздела «Світ»