<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптик обіцяє потепління в Україні: темперпатура підскочить ще на 5 градусів  Україна може зіткнутися із тиском, щоб продемонструвати успіхи на фронті до виборів у США – FT  Рецепт зеленого борщу зі щавлем  Українців чекає більше сонця: якою буде погода з понеділка, 29 квітня  Стало відомо, коли перші F-16 з пілотами з'являться в Україні  Захід "прорвало" з допомогою Україні: все про зброю на мільярди, далекобійні ракети, ППО та хто ще вагається  В Україні 28 квітня подекуди дощитиме, вдень до +25°всі новини дня
Політика
Світ
19.05.2023 587

Сподіваємося, що зараз спостерігаємо щонайменше кінець епохи Путіна – Блащак

Кремлю не можна довіряти.

a43199e3f18bb1ade06cf8824f3f5bb8_19.05.23

Міністр оборони Польщі Маріуш Блащак висловив сподівання, що зараз спостерігають кінець епохи російського "фюрера" Володимира Путіна. Війна в Україні, наголошує політик, підтвердження того, що Кремлю не можна довіряти. Пише ТСН. 

Про це він повідомив в інтерв'ю Gazecie Olsztyńskiej.

"Імперіалістичні тенденції там ще актуальні й у повній силі. Польща давно про це говорить. Ми сигналізували та попереджали про загрозу із боку Росії. На щастя, Захід і НАТО пройшли добре випробування рішучості",- наголосив польський міністр оборони.

За його словами, офіційна Варшава є голосом України на багатьох найважливіших міжнародних майданчиках. Саме тому, зауважує очільник Міноборони, війна має закінчитися лише перемогою України і лише на умовах Києва.

"Це вирішить влада України і ми їх підтримаємо. Ми сподіваємося, що зараз спостерігаємо як мінімум кінець епохи Путіна", - додав Блащак.

Оценка материала:

5.00 / 2
Сподіваємося, що зараз спостерігаємо щонайменше кінець епохи Путіна – Блащак 5.00 5 2
Політика / Світ
19.05.2023 587
Еще материалы раздела «Світ»