<
НОВИНИ ДНЯ: Замахи на Зеленського, Буданова і не лише. На що ставить Кремль і в чому прорахунок РФ  Євлаш про Кримський міст: для знищення потрібно багато ракет, але фахівці знають, куди бити  9 травня в Україну прийде антициклон Thomas. Синоптик розповіла про погоду  Трампу загрожує увʼязнення через розголошення інформації про суд  Лукашенко тікає до Януковича?: диктатор звів нову "хату" у РФ, яку видно навіть з космосу  Укргідрометцентр прогнозує зміну погоди в Україні: до чого готуватись  Сильні заморозки скують Україну: названо три області, де буде найхолоднішевсі новини дня
Політика
Росія
19.05.2023 381

Кремль прислав на кордон з Україною елітні підрозділи ГРУ РФ для диверсій, - ЦНС

На кордон з Україною, до села Тьоткіно (Курська область РФ), окупанти прислали елітні підрозділи розвідки, що підпорядковуються російському ГРУ для проведення диверсій.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Центр національного супротиву

"Основні завдання: контрдиверсійна діяльність в прикордонній смузі після вдалих операцій партизан, проведення диверсій та підняття бойового духу у деморалізованих підрозділів ЗС РФ вздовж кордону", - йдеться в повідомленні Центра.

Зокрема, за даними підпілля, туди прибули групи спеціального призначення 3 окремої гвардійської бригади спеціального призначення (Тольятті, Самарська область) та 22 окремої гвардійської бригади спеціального призначення (Степовий, Ростовська область).

Зазначимо, Курська область РФ з південно-західної та західної сторони межує із Сумською областю України. При чому Білопільська та Юнаківська громади Сумської області, що перебувають у прикордонні з РФ, постійно перебувають під постійними обстрілами.

Оценка материала:

5.00 / 1
Кремль прислав на кордон з Україною елітні підрозділи ГРУ РФ для диверсій, - ЦНС 5.00 5 1
Політика / Росія
19.05.2023 381
Еще материалы раздела «Росія»