<
НОВИНИ ДНЯ: Чисельність російських військ в Україні значно збільшилася: Павлюк назвав цифру  Курячі крильця в томатному маринаді: простий і смачний рецепт  Повернення біженців з-за кордону відкладається: оновлений прогноз до 2026 року  Нова військова допомога може послабити ворога і дати стратегічну ініціативу Україні, - Павлюк  Бойових вильотів на F-16 поки немає – все інше можливе: генерал заінтригував щодо постачання західних літаків  Як приготувати домашні хотдоги в духовці  У Генштабі повідомили, кому з чоловіків потрібно йти до ТЦКвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
20.05.2023 1214

Більшу частину України накриють дощі з грозами: прогноз погоди на вихідні

Цими вихідними, 20 і 21 травня, погода в Україні буде дощовою. Також прогнозуються грози та потепління до +29 градусів.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прогноз Укргідрометцентру у Facebook.

У суботу, 20 травня, у Криму, в Карпатах, вдень і на Прикарпатті, на Вінниччині, Черкащині, Полтавщині, Харківщині та Сумщині місцями прогнозується невеликий короткочасний дощ і гроза. При цьому на решті території буде без опадів.

У наступні дві доби вночі переважно без опадів, вдень на більшій частині території України місцями очікуються короткочасні дощі та грози.

Вітер північно-східний, 5-10 м/с, під час гроз поривчастий.

Температура повітря вночі становитиме +9 +15 градусів, а вдень +19 +25. При цьому в південних і східних областях прогнозується +24 +29 градусів.

Нагадаємо, до Києва вже прийшло метеорологічне літо.

Зазначимо, що у травні 2023 року середня місячна температура в Україні прогнозувалась у межах від +14 до +18 градусів, а в горах +10 +13 градусів, що вважається практично нормою.

Оценка материала:

5.00 / 2
Більшу частину України накриють дощі з грозами: прогноз погоди на вихідні 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
20.05.2023 1214
Еще материалы раздела «Суспільство»