<
НОВИНИ ДНЯ: Парад в Москві 9 травня: політолог розібрав поведінку Путіна  Росіяни посилюють відлов інформаторів ЗСУ в Криму, але це не дасть результату, - ЦНС  Перед вихідними в Україні стане трохи тепліше: прогноз на 10 травня  Де будуть заморозки і чи чекати швидкого повернення тепла в Україну: синоптикиня дала прогноз  Відмова від повістки та неявка до ТЦК. Рада підняла штрафи для ухилянтів: головне  Особливого тепла не варто чекати: синоптик розповіла, що буде з погодою в Україні  В Україні 10 травня переважно без опадів, уночі ймовірні заморозкивсі новини дня
Політика
Україна
20.05.2023 1081

Данілов розповів, за яких умов можливе "замороження" війни в Україні

Секретар РНБО наголосив, що ми дуже дорого платимо кожного дня за свою свободу.

Рішення про те, чи "заморозити" війну в Україні, вирішуватиме президент України Володимир Зеленський та народ України. Пише ТСН. 

Про це заявив секретар РНБО Олексій Данілов в ефірі телемарафону.

За словами Данілова, зупинення війни в Україні може бути лише на умовах України.

"Ми з великою повагою ставимося до всіх країн-партнерів, до їхніх урядів, до їхніх очільників, але ми маємо на увазі, що рішення буде прийматися в нашій країні, рішення буде прийматися президентом та нашим народом. І якщо хтось вважає, що замість нас можуть приймати рішення і нам диктувати ті чи інші умови, то це неможливо", - заявив він.

Секретар РНБО додав, що будь-яке рішення має бути справедливим, перш за все стосовно нашої країни.

"Ми дуже дорого платимо кожного дня за свою свободу, і якщо хтось вважає, що цю свободу треба заморозити, ну якось дивно все це виглядає", - констатував він.

Тим часом, секретар РНБО Олексій Данілов підтвердив, що президент України Володимир Зеленський візьме участь у саміті G7 в Японії онлайн.

Оценка материала:

5.00 / 1
Данілов розповів, за яких умов можливе "замороження" війни в Україні 5.00 5 1
Політика / Україна
20.05.2023 1081
Еще материалы раздела «Україна»