<
НОВИНИ ДНЯ: Жорстока, радянська людина: що західні ЗМІ пишуть про нового наступника Шойгу Бєлоусова  Американська військова допомога Україні вже в дорозі — Блінкен  Війна Росії в Україні: Шольц дав обіцянку  Курячі стегенця, мариновані в кефірі: простий рецепт  Наскільки задоволені життям українські біженці у Німеччині, Польщі та Чехії, - опитування  Скільки українських біженців готові колись повернутися з Європи − дані опитування шокують  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомовсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
21.05.2023 442

MELOVIN пригадав, як йому погрожували вбивством через поцілунок з хлопцем на сцені: "Було страшно"

Не усі адекватно відреагували на камінг-аут артиста.

bd19d2f8899031944a94499c6f6682bc_21.05.23

Співак MELOVIN давно не приховує свою сексуальну орієнтацію та відкрито заявляє про те, що він бісексуал. Пише ТСН. 

Після свого гучного камінг-ауту виконавець отримав підтримку від своїх шанувальників, які з розумінням поставилися до вибору артиста.

"Фани відреагували з великою підтримкою, мені з ними дуже пощастило. Це люди без внутрішніх кордонів, дуже вільні, ми просто знайшли одне одного", - поділився MELOVIN в інтерв'ю "Розмова".

Однак на тлі цього співак отримував дуже велику кількість погроз. Ба більше, після скандального поцілунку з хлопцем на музичному фестивалі Atlas Weekend хейтери погрожували вбити не лише MELOVIN, а й його родину.

"Погроз було безліч. Найгірше: "Знайду, вб'ю", "Вб'ю твою сім'ю". Писали мені адресу мого будинку в Одесі, а я живу в Києві, а там тільки мої батьки. Це було страшно.  Але я зрозумів, що ці люди можуть нічого, окрім як тільки писати та погрожувати. Просто нездоровість та недолугість. Вони більше нічого не вміють — тільки виливати жовч", - пригадав артист.

Нагадаємо, що співак гучно заявив про свою нетрадиційну орієнтацію на сцені фестивалю Atlas Weekend. Спочатку MELOVIN поцілував дівчину зі свого шоубалету, а потім злився у поцілунку з хлопцем. Відео з поцілунком пізніше вирізали з ефіру.

Оценка материала:

5.00 / 1
MELOVIN пригадав, як йому погрожували вбивством через поцілунок з хлопцем на сцені: "Було страшно" 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
21.05.2023 442
Еще материалы раздела «Суспільство»