<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптики дали прогноз на липень: яка погода чекає на українців  Які зміни чекають на українців у липні: всі нововведення  Бензин подорожчав, дизель та автогаз подешевшали: як змінилися ціни на АЗС за місяць  Синоптики шокували прогнозом погоди на липень: вся Україна – в зоні ризику  Начальник штабу "Азова" не задоволений відповіддю ДБР щодо генерала Содоля  Звільнення українських заручників з РФ може стати реальним: Лубінець зробив гучну заяву  Навіщо РФ інженерні війська КНДР на війні в Україні: експерт вразив відповіддювсі новини дня
Політика
Україна
20.05.2023 378

На території Росії з'являться нові державні утворення – Буданов

На думку керівник ГУР Міноборони Кирила Буданова, що більше поразок зазнаватиме Росія, то швидше почнеться процес її видозмінення.

Про це Буданов сказав в інтерв’ю в рамках спецпроєкту Дмитра Комарова «Рік. За кадром».

«Росія видозміниться... Чи з'являться на її території нові державні утворення? З'являться. І росіяни чудово про це знають», - переконаний Буданов.

Він зазначив: що більше буде поразок у РФ, то швидше почнеться процес її видозмінення. За словами очільника ГУР, світові не потрібна Росія в такому вигляді, в якому вона є зараз.

Як повідомлялося, Буданов заявив, що Росія почала готуватися до агресії проти України ще з 2007 року, а розпочати повномасштабне вторгнення планувала в березні 2021-го.

Оценка материала:

5.00 / 1
На території Росії з'являться нові державні утворення – Буданов 5.00 5 1
Політика / Україна
20.05.2023 378
Еще материалы раздела «Україна»