<
НОВИНИ ДНЯ: Уряд вніс зміни до порядку відправлення повісток поштою  Синоптики дали прогноз на липень: яка погода чекає на українців  Які зміни чекають на українців у липні: всі нововведення  Бензин подорожчав, дизель та автогаз подешевшали: як змінилися ціни на АЗС за місяць  Синоптики шокували прогнозом погоди на липень: вся Україна – в зоні ризику  Начальник штабу "Азова" не задоволений відповіддю ДБР щодо генерала Содоля  Звільнення українських заручників з РФ може стати реальним: Лубінець зробив гучну заявувсі новини дня
Політика
Україна
20.05.2023 435

Ми воюємо не з Кремлем, а з Росією – Буданов

Керівник ГУР МО Кирило Буданов вважає неправильним погляд, що Україна воює з російським режимом, а не з Росією загалом, бо, згідно з соціологією, більшість громадян РФ підтримують цю війну.

Про це Буданов сказав в інтерв'ю журналісту Дмитру Комарову.

"Певна кількість експертів кажуть, що ми воюємо з російським режимом, а народ не те... Це неправда", – сказав він.

За його словами, всі соціологічні дослідження свідчать, що підтримка війни проти України російськими громадянами складала в різні періоди 73-82%.

"Пересічний громадянин за цю війну, за знищення, вбивства і так далі. Вони ж як кажуть: вони не окупанти, вони звільняють міста", – сказав Буданов.

Він переконаний, що коли режим у РФ зміниться і нова влада захоче переконати росіян, що треба дружити з Україною, більшість підтримає цей наратив. "Вони будуть казати: ми не знали, нам брехали", – вважає керівник ГУР.

Оценка материала:

5.00 / 2
Ми воюємо не з Кремлем, а з Росією – Буданов 5.00 5 2
Політика / Україна
20.05.2023 435
Еще материалы раздела «Україна»