НОВИНИ ДНЯ: Чехія передасть українським воїнам удвічі більше снарядів, ніж було оголошено спочатку  Фінансовий гороскоп на квітень 2024 року  В Україні у четвер прогнозують потепління до +20°  Лукашенко зламав версію Путіна про "втечу" терористів до України  Загроза наступу РФ на Харків: місцевий депутат про сили РФ у Бєлгородській та Курській областях  Синоптики потішили прогнозом погоди в Україні: наскільки потепліє  У Повітряних силах розповіли, чому росіяни зменшили інтервали між атаками на Українувсі новини дня
Політика
Україна
21.05.2023 1412

Буданов розповів, який фейк російської пропаганди його найбільше вразив

У російських громадян сприйняття світу повністю спотворено.

Керівник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов розповів, що його вражають російські фейки, які активно поширює Кремль. Найбільше враження на нього справив фейк про "бойових комарів. Пише ТСН. 

Про це головний український військовий розвідник розповів в інтерв'ю Дмитру Комарову.

"Комарі ось до речі – мене так вразило трошки... Бойові комарі – це вже сильно", - сказав Буданов.

До слова, торік у жовтні постійний представник Росії в ООН Василь Небензя на засіданні Ради безпеки ООН заявив, що в Україні створили дрон,, який "транспортує у заданий район контейнер з великою кількістю комарів-переносників інфекції, й вивільняє їх; піл час укусу комарі інфікують атакованих людей збудниками особливо небезпечних захворювань".

За словами Буданова, у росіян повністю спотворене сприйняття світу. Причина цього - кремлівська пропаганда. Висловився голова ГУР і про російських полонених окупантів, які відверто брешуть на допитах. Підкоряючись інстинкту самозбереження, каже Буданов, вони брешуть на допитах, що "йшли рятувати українців". Втім, додає він - найстрашніше, що у підсвідомості вони так і ставляться до цього.

"Це страшно. Цілком у них мозок знищений пропагандою", - висловився керівник Головного управління розвідки.

Нагадаємо, Росія протягом останніх двох тижнів поширює фейки про нібито загибель низки українських командувачів. Зокрема, Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Заступниця міністра оборони Ганна Маляр каже, що тут йдеться не просто про фейк. Вона називає це "фальстартом".

Оценка материала:

5.00 / 2
Буданов розповів, який фейк російської пропаганди його найбільше вразив 5.00 5 2
Політика / Україна
21.05.2023 1412
Еще материалы раздела «Україна»