<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
Політика
Росія
22.05.2023 2150

"Ми всі - заручники": на борту літака помер заступник міністра науки РФ і чоловік співачки-путіністки Діани Гурцької

Петро Кучеренко повертався з робочого відрядження на Кубу.

2c1e5895d73bbc0dacf1a8ae193a88fc_22.05.23

На борту літака, що повертався до Москви з Куби, помер заступник міністра науки і вищої освіти РФ та чоловік Заслуженої артистки Росії Діани Гурцької Петро Кучеренко. Пише ТСН. 

Про це повідомляють російські телеграм-канали.

Кучеренко стало погано у літаку, на якому російська делегація поверталася з робочого відрядження на Кубу. Врятувати його не вдалося.

Журналіст Роман Супер у своєму каналі поділився інформацією щодо нещодавньої розмови з Кучеренком.

"Я п'ю антидепресанти та транквілізатори одночасно. Жменями. І це не надто допомагає. Майже не сплю. Почуваюся жахливо. Ми всі взяті до заручників. Ніхто нічого не може пікнути. Відразу ж роздавлять, як попелицю. Їдь швидше, Ромо. І всіх своїх рятуй", - говорив йому російський чиновник.

Оценка материала:

5.00 / 3
"Ми всі - заручники": на борту літака помер заступник міністра науки РФ і чоловік співачки-путіністки Діани Гурцької 5.00 5 3
Політика / Росія
22.05.2023 2150
Еще материалы раздела «Росія»