<
НОВИНИ ДНЯ: Чи зможуть далекобійні ATACMS повністю знищити Кримський міст: відповідь експерта  Тепло, хмарність та подекуди грози: прогноз погоди на 29 квітня  Мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята: на які зміни чекати у травні  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 29 квітня – 5 травня  Що зірки нам пророкують: гороскоп на 29 квітня-5 травня 2024 року  Дощі та грози, але не всюди. Синоптики розповіли про погоду на 29 квітня  В Україні заблокували понад 2500 сайтів онлайн-казино, - Офіс генпрокуроравсі новини дня
Політика
Україна
22.05.2023 2703

У Києві розробляють план масового будівництва укриттів подвійного призначення

Київ розробляє план масового будівництва споруд подвійного призначення, які у воєнний час можуть використовуватися як укриття.

Про це заявив мер Віталій Кличко, пише Інтерфакс-Україна.

"Ми зараз розробляємо ключовий план із масового будівництва приміщень подвійного використання. Тобто приміщень, які можуть використовуватися як укриття у воєнний час, а в мирний час — для інших господарських цілей", — зазначив міський голова.

За його словами, для цих цілей розглядають будівництво й облаштування паркінгів, захищених холів і залів у дитячих садках і школах, підземних переходах.

Кличко зазначив, що проєкт реалізовується коштом міського бюджету. На кожен район Києва виділили 10 млн грн.

Як повідомлялося, у столиці налічується понад 4000 укриттів різного типу. На ремонт і обладнання укриттів у Києві у 2023 році спрямовано понад 350 млн грн.

Оценка материала:

5.00 / 4
У Києві розробляють план масового будівництва укриттів подвійного призначення 5.00 5 4
Політика / Україна
22.05.2023 2703
Еще материалы раздела «Україна»