<
НОВИНИ ДНЯ: Трампу загрожує увʼязнення через розголошення інформації про суд  Лукашенко тікає до Януковича?: диктатор звів нову "хату" у РФ, яку видно навіть з космосу  Укргідрометцентр прогнозує зміну погоди в Україні: до чого готуватись  Сильні заморозки скують Україну: названо три області, де буде найхолодніше  8 травня Україну накриє антициклон: що буде з погодою  Синоптики попереджають про заморозки  "Безвідповідальна риторика". Пентагон відреагував на майбутні ядерні навчання РФвсі новини дня
Політика
Росія
23.05.2023 407

Вибухи, літаки, бої та безпілотники: в Росії прокоментували події у Бєлгородській області

В обід місцева влада запевняла, що в області все спокійно.

У Росії прокоментували події в Бєлгородській області, де начебто російські "добровольчі формування" звільняють регіон від диктатури Кремля. Губернатор області заявив, що на територію Грайворонського округу зайшла диверсійно-розвідувальна група ЗСУ. Пише ТСН. 

Про це він написав о 14:20 у себе на сторінці.

"На територію Грайворонського округу зайшла диверсійно-розвідувальна група ЗСУ. Збройні сили РФ разом із прикордонною службою, Росгвардією та ФСБ вживають необхідних заходів щодо ліквідації противника. Подробиці повідомлятиму", - заявив губернатор області Гладков.

Цікаво, що в обід російський губернатор записував відеозвернення до місцевих жителів і запевняв, що в області - все спокійно. А інформацію в Мережі називав "вкидами" та фейками.

"Звільнення" Бєлгородської області

Нагадаємо, добровольці легіону "Свобода Росії" записали відеозвернення до своїх громадян, в якому закликали вставати проти диктатури Кремля та боротися за вільну Росію. А "Русский добровольческий корпус" заявив, що перейшов на територію Росії.

Пізніше Легіон "Свобода Росії" заявив про "звільнення" першого села в Бєлгородьскій області - Козинка та попередив, що буде просуватися далі.

Оценка материала:

5.00 / 2
Вибухи, літаки, бої та безпілотники: в Росії прокоментували події у Бєлгородській області 5.00 5 2
Політика / Росія
23.05.2023 407
Еще материалы раздела «Росія»