<
НОВИНИ ДНЯ: Перший в Києві. Міноборони заявило про відкриття нового Центр рекрутингу до ЗСУ  Скільки НПЗ Росії треба знищити для впливу на війну: Черник пояснив  Рецепт курячого філе з шинкою та сиром у паніруванні  Міжнародні та державні свята в травні 2024 року: як працюватимуть та відпочиватимуть українці  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталі  Сирна паска без випікання "Три шоколади": рецепт від відомої кухаркивсі новини дня
Політика
Росія
23.05.2023 348

У Кремлі відреагували на ситуацію в Бєлгородській області та заявили, що "доповіли Путіну"

У Кремлі заявили, що традиційно "паніки немає".

86e950b022a426ec52d7c6a5fa506e66_23.05.23

Речник Путіна Дмитро Пєсков заявив, що російському диктатору уже повідомили про ситуацію на Бєлгородщині. Він заявив, що "російські сили видавлюють диверсантів". Пише ТСН. 

Про це пишуть російські засоби масової пропаганди.

Пєсков заявив, що "Путіну вже доповіли про ситуацію в Бєлгородській області". Він переконує, що в "окупаційної армії РФ є достатньо сил, що посунути російських добровольців з території Росії".

Також речник кремлівського диктатора додав, що мовляв "метою операції є відведення уваги від того, що Україна нібито втратила місто Бахмут Донецької області".

Ситуація у Бєлгородській області: що відомо

22 травня 2023 року стало відомо про те, що легіон "Свобода Росії" та "Російський добровольчий корпус" увійшли на територію Бєлгородської області РФ.

Росіяни звернулись до своїх співвітчизників із закликами до повалення кремлівського режиму заради "майбутнього Росії". Вони повідомляють про звільнення кількох населених пунктів на території РФ.

У ГУР МО уже відреагували на ситуацію та наголосили, що метою операції є "створення смуги безпеки задля захисту цивільних українців".

Оценка материала:

5.00 / 2
У Кремлі відреагували на ситуацію в Бєлгородській області та заявили, що "доповіли Путіну" 5.00 5 2
Політика / Росія
23.05.2023 348
Еще материалы раздела «Росія»