<
НОВИНИ ДНЯ: Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Перший в Києві. Міноборони заявило про відкриття нового Центр рекрутингу до ЗСУ  Скільки НПЗ Росії треба знищити для впливу на війну: Черник пояснив  Рецепт курячого філе з шинкою та сиром у паніруванні  Міжнародні та державні свята в травні 2024 року: як працюватимуть та відпочиватимуть українці  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"всі новини дня
Політика
Росія
23.05.2023 460

Скабеєвій "максимально тривожно" через події у Бєлгородській області

Пропагандистка Скабеєва не приховує жаху через те, що відбувається у Білгородській області.

fe2deaf4d4c823dd14db5e65b1241fc1_23.05.23

Російська пропагандистка Ольга Скабеєва влаштувала істерику через події у Бєлгородській області. Пише ТСН. 

У своїй програмі операцію легіону "Свобода Росії" та "Російського добровольчого корпусу" вона назвала "жахом".

"Ну і прямо зараз максимально тривожні новини. Вже зараз з'являється величезна кількість повідомлень, у тому числі відеосвідчення жахів, які прямо зараз розвертаються на кордоні з Бєлгородською областю. Запеклий бій з українською ДРГ на кордоні з Білгородською областю, це село Дронівка. З обох боків залучено військову техніку. Можливо, з боку України в диверсійній атаці участь бере танк", – повідомила Скабеєва.

Російський Telegram-канал "Агентство. Новости" звернув увагу, що у випусках новин на російських пропагандистських каналах "Росії 1" та НТВ лише коротко згадали про бої у Бєлгородській області. У 15-годинному випуску на "Першому каналі" події взагалі не згадували.

"На Росії 1" бої у Бєлгородській області згадали на самому початку випуску: ведуча новин витратила 50 секунд, щоб зачитати офіційні заяви Дмитра Пєскова та губернатора регіону В'ячеслава Гладкова. Кадров із місця подій канал не показав. НТВ присвятив тому, що відбувається, 45 секунд, ведучий теж зачитав заяви Пєскова та Гладкова. В ефірі показали деякі відео із проросійських телеграм-каналів", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні, 22 травня, російські телеграм-канали несподівано повідомили про "прорив українських диверсантів" на територію Бєлгородської області РФ. Добровольці легіону "Свобода Росії" підтвердили, що перетнули українсько-російський кордон.

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк наголосив, що Україна не має "безпосереднього відношення" до подій, що відбуваються у Бєлгородській області.

Оценка материала:

5.00 / 2
Скабеєвій "максимально тривожно" через події у Бєлгородській області 5.00 5 2
Політика / Росія
23.05.2023 460
Еще материалы раздела «Росія»