<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Політика
Росія
23.05.2023 470

У небо над центром Москви запустили прапор легіону "Свобода Росії"

Над Москвою літає стяг добровольчого формування.

53a67ce5106dade217f9538ebd726111_23.05.23

У понеділок, 22 травня, у небі над центром Москви запустили прапор легіону "Свобода Росії", який зараз "звільняє Бєлгородську область від кремлівського режиму". Пише ТСН. 

Про це повідомляють у телеграм-каналі російського добровольчого легіону.

На кадрах, які публікує пресслужба легіону "Свобода Росії" видно, як у небі над центром Москви невідомі на повітряних кулях запустили прапор добровольчого формування.

"Поки ми ведемо визвольні бої в прикордонні, наш прапор літає в центрі Москви. Продовжуємо тримати в курсі. Росія буде вільною!", - написали у легіоні "Свобода Росії".

Ситуація у Бєлгородській області: що відомо

У понеділок, 22 травня, стало відомо, що російські добровольчі формування "Свобода Росії" та "Російський добровольчий корпус" зайшли на територію Бєлгородської області. Вони повідомили про звільнення кількох населених пунктів на кордоні з Україною.

Російські добровольці наголосили, що хочуть створити демілітаризовану зону, щоб припинити постійні обстріли України з території Бєлгородщини.

Після цього в регіоні було запроваджено "контртерористичну операцію".

Оценка материала:

5.00 / 2
У небо над центром Москви запустили прапор легіону "Свобода Росії" 5.00 5 2
Політика / Росія
23.05.2023 470
Еще материалы раздела «Росія»