<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Політика
Росія
24.05.2023 1803

"Росіяни взялися за зброю": повстанці звернулися до Путіна та його "шайки"

Найбільше чекають "на звільнення території, прикордонні до зони військових дій. Це - Курськ, Брянськ, Бєлгород", вважають в РДК.

7768fbbae154e96957768d0b651346b9_24.05.23

"Російський добровольчий корпус" (РДК) записав відео, в якому попередив диктатора РФ Володимира Путіна, що війна за вільну країну "триватиме доти, доки його повішене тіло не прикрасить стіни Кремля". Пише ТСН. 

Відео опублікували на своїй сторінці в телеграм-каналі.

"Роздерта м'ясними штурмами путінська армія затихла. Корупціонери та олігархи, які гризуть один одному горлянки. Зеки і мо(г)илізовані не розуміють, за що вони борються і за що вмирають. Етнічні банди взяли під контроль південні регіони, насаджуючи норми шаріату. Країна загрузла в безодні згарищ, вибухів і загадкових смертей. У Кремлі сидить корупційна кліка, яка вважає будинки та палаци мірилом людини. Центральна влада тріщить по швах і в паніці закручує гайки, а зміїний вузол міжкланової боротьби затягується все тугіше", - заявили вони.

Бійці РДК вважають, що Росія "дозріла для змін". А найбільше чекають "на звільнення території, прикордонні до зони військових дій". Це - Курськ, Брянськ, Бєлгород. Вони беруть відповідальність за події в РФ на себе.

"Мирне населення може не турбуватися: РДК не воює з цивільними. Будь-яка допомога своїм співгромадянам, які були досить сміливими, щоб боротися проти путінської диктатури, наближає кінець війни, кінець смертей і кінець ганьби. Лінії фронту пройдуть районами сонних міст у глибокому тилу... Росіяни взялися за зброю. Росіяни сказали своє слово. І ніхто не наважиться сказати, що ми тут чужі. Ми нарешті повернулися додому!" - підсумували в РДК.

Нагадаємо, в Міноборони наголосили, що події в Бєлгородській області – не останнє повстання в РФ. Російські повстанці та партизани намагаються позбутися нинішнього режиму в РФ.

Оценка материала:

5.00 / 4
"Росіяни взялися за зброю": повстанці звернулися до Путіна та його "шайки" 5.00 5 4
Політика / Росія
24.05.2023 1803
Еще материалы раздела «Росія»