<
НОВИНИ ДНЯ: Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  "У нас є надлишки". У Конгресі США закликали терміново передати Україні касетні бомби  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Перший в Києві. Міноборони заявило про відкриття нового Центр рекрутингу до ЗСУ  Скільки НПЗ Росії треба знищити для впливу на війну: Черник пояснив  Рецепт курячого філе з шинкою та сиром у паніруваннівсі новини дня
Політика
Росія
23.05.2023 474

Легіон "Свобода Росії" разом із РДК "демілітаризували" мотострілецьку роту зс РФ та знищили їхню бронетехніку

Російські добровольці зазначають, що поки російські військові боягузливо бігають кущами, легіонери рухаються далі.

4bb58561dc0cca522aa3986cf6d8551d_23.05.23

Легіон "Свобода Росії" разом із Російським добровольчим корпусом "демілітаризували" мотострілецьку роту зс РФ та знищили їхню бронетехніку. Пише ТСН. 

Про це йдеться у повідомленні легіону в Telegram.

"Ми ще не підбили підсумки дня разом із РДК, але можемо сказати, що сьогодні Легіонери навели галасу серед путінської орди: ми "демілітаризували" мотострілецьку роту зс РФ, знищили кілька одиниць їхньої бронетехніки. Ми не марнословимо, як кремлівські пропаганд**и, які приписують нам вигадані втрати, тому найближчим часом ви побачите відео-підтвердження наших дій", - йдеться у дописі.

Добровольці зазначили, що війська Путіна за цю добу успіхами не відзначилися. "Натомість виявили видатні успіхи у бігу на довгі дистанції. Але поки вони боягузливо бігають кущами, ми рухаємося далі до нашої мети: до повного звільнення Росії", - додали в легіоні.

Нагадаємо, росЗМІ повідомляють, що пункт пропуску "Грайворон" на Бєлгородщині повернуто під контроль російських прикордонників. Зазначається, що у Бєлгородській області скасовано "режим контртерористичної операції".

Раніше заступниця міністра оборони України Ганна Маляр заявила, що учасниками подій у Бєлгородській області є російські патріоти, які хочуть змінити політичний режим у своїй державі. Вони невдоволені тим, що робить Путін із їхньою державою, тому повстали проти його режиму.

Оценка материала:

5.00 / 2
Легіон "Свобода Росії" разом із РДК "демілітаризували" мотострілецьку роту зс РФ та знищили їхню бронетехніку 5.00 5 2
Політика / Росія
23.05.2023 474
Еще материалы раздела «Росія»