НОВИНИ ДНЯ: Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяць  В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°  Чи мобілізують випускників перед вступом на магістратуру чи аспірантуру: відповідь Зеленського  Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разу  Коли ховатимуть героїв на Військовому меморіальному кладовищі: у Мінветеранів назвали терміни  У частині України оголосили штормове попередження: де очікувати негодувсі новини дня
Політика
Україна
25.05.2023 826

ЗСУ мають успіхи на Бахмутському напрямку і беруть у полон окупантів з "цікавими історіями"

Воїни ЗСУ мають успіхи на флангах поблизу Бахмута. Там їм у полон здаються росіяни з цікавим минулим.

ee25ad7903d223556dbd2bf9a985c7ce_25.05.23

Українські захисники на Бахмутському напрямку просуваються і мають успіхи по флангах. Пише ТСН. 

Про це повідомив командувач Сухопутних військ Олександр Сирський у своєму Telegram.

"Сили оборони продовжують оборонну операцію і мають успіхи на флангах Бахмута", - розповів він.

Так, українським воїнам вдалося захопити у полон російського окупанта. Він розповів, що пішов вбивати українців за гроші. Мовляв, у нього вдома накопичився величезний борг у справі аліментів, який росіянин вирішив віддавати, вбиваючи невинних.

Полонений розповів, що нібито не хотів воювати на передовій, а записувався у взвод забезпечення. Натомість опинився на фронті на посаді стрільця. Туди його відправили з одним лише автоматом.

Окупант розповідає, що коли здавався у полон до українців, уже кілька разів попрощався з життям. Однак згодом зрозумів, що йому "дуже сильно пощастило". Тепер його годують "печивом, вафлями, соком і бутербродами з ковбасою і сиром".

Нагадаємо, речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий розповів, що російські окупанти в Бахмуті можуть бути оточені українськими військовими. Це станеться у разі, якщо ЗСУ продовжать просуватися по флангах.

Оценка материала:

5.00 / 1
ЗСУ мають успіхи на Бахмутському напрямку і беруть у полон окупантів з "цікавими історіями" 5.00 5 1
Політика / Україна
25.05.2023 826
Еще материалы раздела «Україна»