НОВИНИ ДНЯ: Нові акцизні ставки на сигарети в євро є важливою євроінтеграційною вимогою, - експерт  Україну знову накриє дощ і сильний вітер: прогноз погоди на 29 березня  Експерт пояснив, чому ЗСУ важливо бити по аеродромах РФ на окупованих територіях  Наступ Росії: генерал Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України  Заява Макрона про відправку військ в Україну розлютила чиновників Вашингтона, - Вloomberg  В Києві очікуються сильні пориви вітру: містянам дали важливі поради  Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Timesвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
25.05.2023 356

Місцями невеликий дощ та до +26°С: прогноз погоди по Київщині на 25 травня

У Києві та на Київщині в четвер, 25 травня, мінлива хмарність, лише місцями по області вдень невеликий короткочасний дощ. Повітря в регіоні максимально прогріється до +26°С.

Про це повідомили в пресслужбі Українського гідрометцентру. Вітер північний, 5-10 метрів на секунду. Пише OBOZREVATEL.

"Прогноз погоди по Київщині на 25 травня. Мінлива хмарність. Без опадів, лише місцями по області вдень невеликий короткочасний дощ. Температура по області вночі 11-16°С, вдень 21-26°С; у Києві вночі 13-15°С, вдень 24-26°С", – повідомили синоптики.

Крім того, в Укргідрометцентрі нагадали, що до 25 травня по Київській області та Києву оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки. Мешканців регіону закликали бути обережними у поводженні з вогнем на відкритому повітрі та берегти наші екосистеми.

Додамо, згідно з інформацією порталу Sinoptik, 25 травня у Києві хмар на небі спостерігатися не буде, день обіцяє бути ясним. Без опадів.

Нагадаємо, згідно висновків синоптиків та показів метеостанцій до Києва завітало метеорологічне літо. Це відбулося 13 травня, коли середньодобова температура повітря склала +15°С та почала зростати.

Оценка материала:

5.00 / 2
Місцями невеликий дощ та до +26°С: прогноз погоди по Київщині на 25 травня 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
25.05.2023 356
Еще материалы раздела «Суспільство»