НОВИНИ ДНЯ: Кому потрібно хвилюватися в Кабміні: політолог — про кадрові перестановки найближчим часом  Військові аналітики про російську ракету "Циркон": бойову задачу не виконує  Гуцульська росівниця: як приготувати давно забуту страву української кухні  Які свята у квітні 2024 року: як працюватимуть і відпочиватимуть українці  На тлі потепління. Синоптики попередили, де до кінця робочого тижня пройдуть дощі  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Смачні батуринські коржики за 110-літнім рецептом: такими ласували гетьманивсі новини дня
Політика
Україна
26.05.2023 303

Україна отримає допомоги від США та союзників ще на $65 млрд – Остін

Голова Пентагону заявив, що російський диктатор Путін сподівався, що рішучість союзників України зникне.

f16511a483773430545f2099c8315c0d_26.05.23

Сполучені Штати та їхні союзники, які входять до Контактної групи з підтримки Україні, взяли неабиякий себе зобовʼязання виділити військову допомогу на загальну суму у $65 млрд. Пише ТСН. 

Про це повідомив голова Міністерства оборони США Ллойд Остін у своєму виступі в рамках онлайн-засідання у форматі "Рамштайн", інформує пресслужба Пентагону.

"Загалом Контактна група пообіцяла надати Україні допомогу в галузі безпеки на $65 млрд", – сказав Остін.

Голова Міністерства оборони США зазначив, що російський диктатор Путін сподівався, що рішучість союзників України зникне.

"І він ставив на те, що наша єдність дасть тріщину. Натомість ми залишаємося єдиними, як і раніше. І це може побачити весь світ", – заявив Остін.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що учасники зустрічі у форматі "Рамштайн" 25 травня зосередяться на допомозі Україні ще більше захистити небо.

Крім того, ми раніше інформували, що експерт Олександр Коваленко пояснив, чому попри ефективну роботу української системи протиповітряної оборони, під час масованих ракетних обстрілів можуть прорватись кілька російських ракет.

Оценка материала:

5.00 / 2
Україна отримає допомоги від США та союзників ще на $65 млрд – Остін 5.00 5 2
Політика / Україна
26.05.2023 303
Еще материалы раздела «Україна»