<
НОВИНИ ДНЯ: Що зміниться для військовозобов'язаних від 17 липня – відповідь Міноборони  Росіяни відзвітували про удар по системі Patriot. Повітряні сили кажуть, що то були макети  Насувається спека. Синоптик дала прогноз в Україні на 7 липня  У суботу Україну прогріє до +35°, подекуди - невеликі дощі  Якою буде погода в Україні вихідними: прогноз синоптикині  "Небезпечна для здоров'я людей": синоптикиня попередила про аномальну спеку в липні  5 липня в Україні буде спекотно і майже без опадіввсі новини дня
Політика
Україна
26.05.2023 553

Українка-зрадниця отримала премію "співачка року" в Росії

Анна Асті зі сцени заявила, що "недарма" співала для окупантів.

0e17c89353d1ecb8365b0470eb77c483_26.05.23

Ексучасниця дуету Artik & Asti Анна Дзюба, відома більше як Анна Асті, зрадила Україну і з початком повномасштабної війни поїхала до росії обійматися з Кіркоровим та заробляти криваві рублі. Пише ТСН. 

А днями зрадниця отримала премію "співачка року" в рф. Також вона забрала статуетки у номінаціях "прорив року" та "пісня року". Отримуючи нагороди з рук окупантів, вона заявила що "недарма" співала для них.

Як відомо, Анна Асті родом з Черкас. На початку повномасштабного вторгнення рф артистка-зрадниця перебувала в Україні разом з рідними та чоловіком-росіянином. Джерело з оточення співачки розповідало, що співачка провела перші дні повномасштабної війни в бомбосховищі. Втім, вже згодом Анна Асті з'явилася в росії, де усміхнено обіймалася з путіністом Філіпом Кіркоровим. Почала випускати там пісні і веселити окупантів, заробляючи криваві російські рублі.

Оценка материала:

5.00 / 2
Українка-зрадниця отримала премію "співачка року" в Росії 5.00 5 2
Політика / Україна
26.05.2023 553
Еще материалы раздела «Україна»