НОВИНИ ДНЯ: Заява Макрона про відправку військ в Україну розлютила чиновників Вашингтона, - Вloomberg  В Києві очікуються сильні пориви вітру: містянам дали важливі поради  Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Українівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
27.05.2023 772

Кабачки, запечені з куркою: смачна страва на обід

Це недорога і проста у приготуванні страва, яка сподобається вашим рідним та урізноманітнить раціон.

Кабачки - універсальний овоч, який можна готувати як завгодно, адже вони смачні і смажені, і тушковані. Але сьогодні пропонуємо вам простий рецепт кабачків, запечених із куркою. Така страва чудово смакуватиме на обід усій родині. Пише ТСН. 

Інгредієнти:

  • кабачки - 2 - шт.
  • вершкове масло - 50 г
  • куряча грудка - 250 г
  • сметана - 1 ст.л.
  • яйця - 2 шт.
  • панірувальні сухарі - 2 ст. л.
  • сіль та мелений перець за смаком

Приготування:

Для цієї страви ліпше використовувати молоді кабачки. Помийте їх, наріжте напівкружальцями та перекладіть на розігріту пательню. На пательні посипте борошном та обсмажте з обох боків.

Куряче філе можна нарізати маленькими шматочками або пропустити через м’ясорубку. Посоліть, поперчіть. Додайте до філе яйця і добре перемішайте.

Деко змастіть вершковим маслом і шарами на нього викладіть кабачки, потім курку. Верхній шар посипте панірувальними сухарями та залийте сметаною.

Відправте страву до розігрітої до 120 градусів духовки на 1 годину.

Оценка материала:

5.00 / 1
Кабачки, запечені з куркою: смачна страва на обід 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
27.05.2023 772
Еще материалы раздела «Суспільство»