<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Коли закінчується навчальний рік у школах 2024 року: Міносвіти назвало дату початку літніх канікул  В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, сигаретами та пальним  У російській армії рекордне дезертирство з початку війни, - британська розвідка  Бутерброди з оселедцем і буряком на чорному хлібі: рецепт ефектної закуски  Свята в травні: чи будуть в Україні додаткові вихідні  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижнявсі новини дня
Політика
Україна
28.05.2023 307

В Україні спрощують військово-лікарські комісії: Зеленський підписав два законопроєкти

Процедуру проходження військово-лікарських комісій в Україні змінять.

27d9ae6a02ec0ef36b19fde18d8ff281_28.05.23

Президент Володимир Зеленський підписав два законопроєкти №9154 та №9158 щодо удосконалення роботи військово-лікарських комісій і питань оформлення документів для лікування військовослужбовців. Пише ТСН. 

Про це 26 травня повідомив нардеп Ярослав Железняк.

За його словами, у нових законах міститиметься норма, що у разі неможливості направлення документів у електронному вигляді, обов'язок з направлення документів у паперовому вигляді покладається саме на заклад охорони здоров'я або територіальний центр комплектування та соціальної підтримки.

"Обидва закони набирають чинності з дня, наступного за днем їх опублікування. Тобто вже завтра-післязавтра", - додав нардеп.

Нагадаємо, раніше Міністерство оборони анонсувало новації у роботі військово-лікарських комісій (ВЛК), які роблять висновок щодо придатності до служби військовозобов'язаних.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україні спрощують військово-лікарські комісії: Зеленський підписав два законопроєкти 5.00 5 2
Політика / Україна
28.05.2023 307
Еще материалы раздела «Україна»