<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Політика
Україна
28.05.2023 318

У Повітряних силах розповіли деталі наймасованішої атаки «шахедів»

У ніч на неділю, 28 травня, російські війська завдали наймасованішого удару по Україні дронами-камікадзе.

Про це заявив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі телемарафону.

"Атакують традиційно за двома напрямками – це аеродром Сеща, ймовірний напрямок у Брянській області, звідти атакують однією групою. І південний напрямок – це Краснодарський край, східне узбережжя Азовського моря. Звідти вони залітають через південь України і розосереджуються та атакують за різними маршрутами. Так ворог хоче заплутати нашу ППО", – наголосив Ігнат.

За його словами, окупанти намагаються атакувати по різних маршрутах.

"Таким чином ворог хоче заплутати нашу протиповітряну оборону, наші чергові сили для того, щоб якомога більше БПЛА дісталися до своїх цілей, а до них, як бачите, дістаються не всі", – додав речник.

Нагадаємо, у ніч на 28 травня окупанти здійснили по Україні масовану атаку дронами-камікадзе іранського виробництва Shahed-136/131. Наші захисники неба збили 52 із рекордних 54 запущених безпілотників.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Повітряних силах розповіли деталі наймасованішої атаки «шахедів» 5.00 5 2
Політика / Україна
28.05.2023 318
Еще материалы раздела «Україна»