<
НОВИНИ ДНЯ: У Севастополі на ремонті стоять три великі десантні кораблі РФ  "Лінива" паска без вимішування тіста: рецепт, який вдасться у будь-кого  Коли закінчується навчальний рік у школах 2024 року: Міносвіти назвало дату початку літніх канікул  В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, сигаретами та пальним  У російській армії рекордне дезертирство з початку війни, - британська розвідка  Бутерброди з оселедцем і буряком на чорному хлібі: рецепт ефектної закуски  Свята в травні: чи будуть в Україні додаткові вихіднівсі новини дня
Політика
Світ
29.05.2023 439

У РДК розповіли, як вони із вітерцем проїхали кордон Росії: "Там не було нікого"

Російські повстанці шоковані, що державний кордон РФ ніяк не охороняється.

ccd9753fd4a658672ab67cc4b5db1656_29.05.23

Державний кордон Росії не охороняється ніяк, є лише ржавий колючий дріт та повалені на нього дерева. Пише ТСН. 

Про це розповів командир РДК Денис із позивним "Вайт Рекс", фрагмент відео якого поширюють у телеграм-каналі.

Він шокований, що кордон Росії, яка воює в Україні понад рік, жодним чином не охороняється.

"Я не думав, що ділянка кордону між двома країнами, що воюють уже рік, не буде охоронятися зовсім. Ми сюди (в приміщення - ред.) прийшли, тут на вході сидить тьотя, яка суворо запитала: "Це хто?". Пройти ділянку кордону між Україною та Росією було простіше, ніж зайти сюди. Бо тут хоча була якась тьотка. Там (на кордоні РФ та України - ред.) не було нікого. Розумієте. Ми йшли, і я думаю, от зараз почнуть зі всіх сторін стріляти, тут буде дрон та інше. От зараз-зараз. Ми виходимо на державну кордону, а там колючий дріт, який ржавий, а в деяких місцях на нього повалені дерева. Я розумію, що вони вже чорні, тобто лежать там уже дуже давно", - поділився він враженнями.

Нагадаємо, начальник штабу Російського добровольчого корпусу Олександр "Фортуна" розповів, що Росія перекинула війська з фронту до Бєлгородської області після їхнього проникнення на територію РФ. Це є одним із завдань повтанців. Операція у Бєлгородській області Російського добровольчого корпусу та "Легіону Свобода Росії" відбувається і далі.

Оценка материала:

5.00 / 2
У РДК розповіли, як вони із вітерцем проїхали кордон Росії: "Там не було нікого" 5.00 5 2
Політика / Світ
29.05.2023 439
Еще материалы раздела «Світ»