НОВИНИ ДНЯ: Буданов пояснив, чому спецслужби РФ допустили напад на “Крокус Сіті”  Чому ІД вибрала Росію за ціль і чи є можливість нових терактів у РФ – відповідь Невзорова  Тост з авокадо та яйцем: корисний рецепт  У Польщі готуються скасувати виплати за розміщення українців: коли це буде  Перед вихідними в Україні пройдуть дощі та грози: прогноз на 29 березня  Зеленський про фронт: ситуацію стабілізували, але назріває новий наступ Росії  Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівнимвсі новини дня
Життя та Стиль
Особисті фінанси
29.05.2023 6564

Гороскоп фінансів на 29 травня – 4 червня: кому зі знаків зодіаку зірки обіцяють багатство

Фінанси відіграють вагому – а для когось і найважливішу – роль у житті кожного з нас.

afa63154617bd4a0eccc1d942c0fa06d_29.05.23

Добре, коли їх багато, і дуже погано, коли мало, і тут раз на раз не випадає. Кого очікує фінансовий успіх цього тижня – від 29 травня до 4 червня? Пише ТСН. 

Овен (21.03 – 20.04)

Фінансовий гороскоп для Овнів на тиждень

У фінансовому плані варто зосередитися на вирішенні дрібних питань – вони виявляться вдалими, а ось від великих варто наразі утриматися – замість прибутку вони можуть призвести до грошових втрат.

Телець (21.04 – 21.05)

Фінансовий гороскоп для Тельців на тиждень

Небажано ухвалювати важливі рішення щодо фінансових питань: у них можна припуститися прикрої помилки, яка призведе до проблем, тому краще відкласти цей процес до наступного тижня.

Близнята (22.05 – 21.06)

Фінансовий гороскоп для Близнят на тиждень

Не відмовляйтеся від можливості побалувати себе приємним придбанням – навіть недороге, воно здатне підняти настрій, а це саме те, що потрібно в наш – не найпростіший – час.

Рак (22.06 – 22.07)

Фінансовий гороскоп для Раків на тиждень

Наступний тиждень – не найкращий час для витрачання коштів, особливо якщо йдеться про незаплановані покупки: з великою ймовірністю гроші виявляться викинутими на вітер.

Лев (23.07 – 21.08)

Фінансовий гороскоп для Левів на тиждень

До сумнівної пропозиції добре заробити, водночас зовсім не напружуючись, необхідно поставитися обережно: найімовірніше, йтиметься про небезпечну шахрайську схему.

Діва (22.08 – 23.09)

Фінансовий гороскоп для Дів на тиждень

Зірки рекомендують не ризикувати наявними коштами: навіть придбання лотерейних білетів, якщо вчасно не зупинитися, може зробити солідну дірку в бюджеті.

Терези (24.09 – 23.10)

Фінансовий гороскоп для Терезів на тиждень

Не варто брати участь у ділових переговорах – до очікуваного результату вони однаково не призведуть, а дорогоцінний час заберуть, натомість укладати фінансові угоди можна і потрібно.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Фінансовий гороскоп для Скорпіонів на тиждень

Перш ніж підписати будь-який фінансовий документ, необхідно уважно його прочитати – особливо ту його частину, текст якої надрукований дрібним шрифтом, – там може бути прикра помилка.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Фінансовий гороскоп для Стрільців на тиждень

Несподіваний прибуток (виплата гонорару або повернення боргу), який можна отримати цього тижня, не означатиме, що зелене світло загориться і для інших фінансових операцій.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Фінансовий гороскоп для Козорогів на тиждень

Професійні ідеї, які спадуть вам на думку, необхідно запам'ятовувати, а ще краще – фіксувати: вони принесуть не лише схвалення керівництва, а й матеріальний прибуток.

Водолій (21.01 – 18.02)

Фінансовий гороскоп для Водоліїв на тиждень

Не варто переживати через контракт, який раптово зірвався, або через порушення домовленостей: найімовірніше, таким способом доля готує представників знака до набагато серйознішої справи.

Риби (19.02 – 20.03)

Фінансовий гороскоп для Риб на тиждень

Час сприятливий для купівлі та продажу нерухомості, але здійснювати угоди потрібно лише в разі ретельної їх підготовки: на спонтанність краще не розраховувати – занадто великий ризик збитків.

Оценка материала:

5.00 / 3
Гороскоп фінансів на 29 травня – 4 червня: кому зі знаків зодіаку зірки обіцяють багатство 5.00 5 3
Життя та Стиль / Особисті фінанси
29.05.2023 6564
Еще материалы раздела «Особисті фінанси»