<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Бутерброди з оселедцем і буряком на чорному хлібі: рецепт ефектної закуски  Свята в травні: чи будуть в Україні додаткові вихідні  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Жителі яких країн готові воювати за свою країну і які у рейтингу українці — опитування  Рецепт рибного супу з лососем  Синоптик назвала точну дату, коли до України повернеться 20-градусне тепловсі новини дня
28.05.2023 356

Кличко за вартість проїзду у 20 гривень але після війни

Собівартість проїзду в Києві складає понад 20 гривень, але до кінця війни столична влада до цього питання не повертатиметься.

Про це столичний міський голова Віталій Кличко заявив в інтерв'ю телеканалу «Київ».

«Транспорт у місті Києві дотаційний, тому що собівартість проїзду понад 20 гривень. Він залишається найнижчим у країні і не тільки, якщо ми говоримо про Європу. Але враховуючи складну ситуацію економічну, складну ситуацію з бюджетом людей ми не плануємо найближчим часом, до закінчення військових дій, підвищувати вартість», – сказав Кличко.

Водночас він додав, що в майбутньому, враховуючи те, що транспорт потрібно ремонтувати, закуповувати новий, будувати метро, здорожчання проїзду можливе.

Оценка материала:

5.00 / 1
Кличко за вартість проїзду у 20 гривень але після війни 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
28.05.2023 356
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»