<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Політика
Україна
29.05.2023 341

Перемога України та обнулення репутації Росії - найкраща інвестиція сьогодні, - Подоляк

Найкраща інвестиція сьогодні, це інвестиція в перемогу України у війні. Вона, зі свого боку, гарантуватиме обнулення репутації Росії.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на Twitter-акаунт радника голови Офісу президента Михайла Подоляка

"Дійсно, найкраща сьогодні інвестиція у безпеку - це інвестиція у повну та беззаперечну перемогу України. Як символ того, що демократії набагато сильніші за агресивне авторитарне мракобісся" , - пише Подоляк.

За словами радника голови Офісу президента, перемога України гарантуватиме остаточне обнулення репутації Росії й інших міфів про ВПК, економіку, історію та "другу армію світу" країни окупанта.

Ба більше, це також вплине на викорінення російської корупційної політики на глобальному ринку та повернення міжнародного права у глобальний світ.

"Менше "російських понтів" - більше стабільності, передбачуваності та комфортності у світі", - додав Подоляк.

Найкраща інвестиція в США

Під час зустрічі президента Володимира Зеленського із сенатором-республіканцем від штату Південна Кароліна Ліндсі Гремом, лідер України подякував США за підтримку і військову допомогу.

Зокрема на відео можна нібито почути діалог англійською:

- Зеленський: Free or die;

- Грем: Free or die;

- Зеленський: Now we are free. And we will be;

- Грем: Yes. And Russians are dying.

Після цього Грем додає, що це найкращі гроші, які США коли-небудь витрачали.

Як пише Meduza, між фразами Грема можна помітити монтажну склейку. Водночас важко розібрати, чи справді сенатор говорив про смерть росіян. За іншою версією, наприклад, він сказав "Russians are down", що перекладається як "Росіяни в мінусі".

Так чи інакше, слова Грема викликали обурення у росіян.

Оценка материала:

5.00 / 1
Перемога України та обнулення репутації Росії - найкраща інвестиція сьогодні, - Подоляк 5.00 5 1
Політика / Україна
29.05.2023 341
Еще материалы раздела «Україна»