<
НОВИНИ ДНЯ: Де дешевше жити: Держстат опублікував рейтинг українських регіонів  Освіта мрії. Як школярам з України вступити до Гарварду і що для цього потрібно  Чи довіряють українці офіційним повідомленням про війну: дані опитування  На вихідних в Україні дощитиме, на сході вдень до +22°  Коли у школах Києва продзвенить останній дзвоник: названа дата  Україна може почати отримувати кредитні кошти від США вже у другій половині 2024 року  Коли до України знову повернеться тепло: відповідь метеорологинівсі новини дня
Політика
Україна
30.05.2023 268

"Вразили 100% цілей, визначених Генштабом": Резніков про ефективність британських ракет Storm Shadow

Міністр оборони Олексій Резніков заявив, що ракети Storm Shadow вразили 100% цілей, визначених Генштабом ЗСУ.

f20280cb9e78e4fd6b8b8b9bb93bbb16_30.05.23

Ракети Storm Shadow, які Україна отримала від Британії, уже використовуються на фронті і влучають у всі цілі, які визначив Генеральний штаб ЗСУ. Пише ТСН. 

Про це заявив міністр оборони Олексій Резніков в ефірі телемарафону.

"Я можу сказати, що зі всіх пусків, які відбувалися, всі 100% уразили цілі, визначені Генеральним штабом. 100 на 100. Абсолютно результативно", - зауважив він.

Резніков додав, що під час візиту міністра оборони Британії Бена Воллеса до України йому представили українських військових, які застосовували ракети Storm Shadow.

"Коли Бен Воллес приїздив до нас минулого тижня, то я мав честь представити йому двох наших пілотів, які вже застосовували ці ракети на полі бою проти ворога", - розповів міністр.

Нагадаємо, раніше Голова Міністерства оборони Великої Британії Бен Воллес підтвердив інформацію про те, що українські військові вже почали застосовувати далекобійні ракети Storm Shadow, які Лондон передав Києву.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Вразили 100% цілей, визначених Генштабом": Резніков про ефективність британських ракет Storm Shadow 5.00 5 2
Політика / Україна
30.05.2023 268
Еще материалы раздела «Україна»