<
НОВИНИ ДНЯ: Яка кількість населення в Україні буде 2050 року: демографи шокували прогнозом  Наближений до Путіна олігарх виведе частину бізнесу з Росії через вплив санкцій  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отримання  Синоптикиня Наталка Діденко попередила про потужні дощі та повідомила, коли потеплішає  Демонтаж колишньої Арки дружби народів: у КМДА заявили про небезпеку  Курс на 40: чому росте долар, від кого це залежить і як довго триватиме  На Україну насувається активний циклон із півдня: яку погоду очікувати 24 квітнявсі новини дня
Політика
Україна
29.05.2023 307

Комплексний підхід. У ЗСУ розповіли, як захищатимуть F-16 від атак росіян

Військовим для того, щоб сховати винищувачі F-16 на території України від російських атак, треба буде шукати комплексний підхід. До того ж для їх прикриття будуть використовувати зенітно-ракетні комплекси.

Про це заявив начальник авіації Командування Повітряних сил ЗСУ бригадний генерал Сергій Голубцов, повідомляє РБК-Україна з посиланням на інтервʼю "Донбас Реалії".

"Заховати винищувачі F-16 просто не вийде, тут треба шукати комплексний підхід, маскувати і роззосереджувати, переміщувати з аеродрому на аеродром",- заявив він.

Голубцов додав, що після того, як винищувачі передадуть України, необхідно буде "використати частину зенітних ракетних комплексів для прикриття цих аеродромів".

"Бо противник, дізнаючись про те, що в нас стоїть щось нове і потужне, звичайно, буде намагатися це розвідати і завдати удару. Ми це розуміємо, і підрозділи будуть розосереджені, однозначно. І будемо намагатися прикрити аеродроми, де будуть ці літаки, щоб мінімізувати можливі втрати", - заявив він.

Оценка материала:

5.00 / 1
Комплексний підхід. У ЗСУ розповіли, як захищатимуть F-16 від атак росіян 5.00 5 1
Політика / Україна
29.05.2023 307
Еще материалы раздела «Україна»