<
НОВИНИ ДНЯ: Як зміниться чисельність населення в Україні після війни: демографка шокувала прогнозом  З якими хворобами не можуть мобілізувати під час війни: повний перелік  Боротьба за оборону: як Україна будує найпотужніші в історії захисні споруди від Росії  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  В Росії пригрозили ЄС "жорсткою відповіддю" на вилучення заморожених активів  "Нафтогаз" встановив ціну на газ для населення ще на рік: скільки потрібно платити  До України йде довгоочікуване потепління: коли температура підвищиться до +20°всі новини дня
Політика
Україна
31.05.2023 1512

"Усі укріплення буде знищено": партизани виявили "зуби дракона" та траншеї перед Чонгаром

Триває розвідка в Криму руху "Атеш".

e7b6f02343ef07f21e968e657f35c606_31.05.23

Представники руху "Атеш" виявили нову локацію фортифікаційних споруд поблизу села Медведівка, перед Чонгаром, що звели росіяни перед наступом ЗСУ. Пише ТСН. 

Так звані "зуби дракона" окупантів найближчим часом будуть знищені, повідомили учасники військового руху українців та кримських татар"Атеш".

"Наш агент повідомляє про наявність "зубів дракона" і траншей біля села Медведівка, перед Чонгаром. Ми знаємо багато місць фортифікаційних споруд на окупованих територіях, наша розвідка працює невпинно. Незабаром ми зможемо поділитися новою інформацією. Ми не лише спостерігаємо, але й працюємо на зміцненнях, тому знаємо багато", - написали партизани.

Там пообіцяли, що "у годину "Ч" всі укріплення будуть знищені".

Напередодні на КПП “Чонгар” по дорозі від Мелітополя до Криму утворилися величезні черги автотранспорту. Це свідчить, що окупанти готуються до масової “евакуації” з Мелітополя.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Усі укріплення буде знищено": партизани виявили "зуби дракона" та траншеї перед Чонгаром 5.00 5 2
Політика / Україна
31.05.2023 1512
Еще материалы раздела «Україна»