НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі всі новини дня
Політика
Росія
31.05.2023 481

Державний переворот у Росії: експерт пояснив, на кого можуть "повісити" відповідальність за поразку у війні

Винними можуть виявитися Путін, Шойгу, Герасімов чи ФСБ.

6f87366b7c4b34689103c38956d8f668_31.05.23

В Росії загострюється ситуація з пошуком винних за провал війни в Україні. Це можуть бути ФСБ або військово-політичне керівництво країни - Шойгу та Герасімов.

Про це в інтерв’ю ТСН.ua розповів військовий аналітик, полковник Петро Черник.

“Захоплива боротьба між вежами Кремля триває, бо винуватого за катастрофу в Україні обов’язково потрібно призначати. Питання: хто це буде? ФСБ, яка переконала Путіна в тому, що за три дні можна ліквідувати українську державність, чи це будуть військовики Шойгу та Герасімов. Чи це буде сам Путін. Російська історія рясніє величезною кількістю переворотів, вбивств, починаю від доньки Петра I і закінчуючи Катериною II, яка отруїла свого чоловіка”, - наголосив Петро Черник.

Також він додав, що такий державний переворот може сприяти завершенню війни. Але поки РФ не розпадеться - ми приречені жити під загрозою.

Нагадаємо, що Росію атакували безпілотники. Вибухи чули в різних районах столиці країни-агресорки. Один із дронів долетів до резиденції Путіна.

Оценка материала:

5.00 / 2
Державний переворот у Росії: експерт пояснив, на кого можуть "повісити" відповідальність за поразку у війні 5.00 5 2
Політика / Росія
31.05.2023 481
Еще материалы раздела «Росія»