НОВИНИ ДНЯ: Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Times  Держборг України за місяць скоротився більш ніж на 1 млрд доларів  Переломный момент: генерал розповів, як потрібно діяти в Харкові для знешкодження ворога  Українські облизні: старовинні смаколики, якими ласували наші бабусі та дідусі  Засоби для цього є. В Повітряних силах розповіли, як збивають "Циркони"  Кому потрібно хвилюватися в Кабміні: політолог — про кадрові перестановки найближчим часом  Військові аналітики про російську ракету "Циркон": бойову задачу не виконуєвсі новини дня
Політика
Україна
01.06.2023 1317

Російське населення почали готувати до скорочення території країни – Подоляк

Російське населення готують до можливого скорочення території країни.

d540489fac516179f741f03df9447dbf_01.06.23

У російській Держдумі почали готувати населення до необхідності скорочення територій РФ. Пише ТСН. 

Про це у Twitter написав радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

"Дрони досягають Москви, тому що в нас занадто велика країна і її складно захищати", - процитував Подоляк голову Комітету Держдуми з оборони Андрія Картаполова.

"Z-людожери з переляку порівнюють російську столицю з Багдадом: "Нічого страшного. Ірак теж бомбили, але життя тривало". Потрібен черговий телевізійний "урок історії" від злочинця номер один: "Жодної паніки. Спеціальна військова операція йде за планом. Ми обов’язково повернемося в московські історичні кордони часів Івана Калити", - зазначив Подоляк.

Нагадаємо, раніше Михайло Подоляк заявляв, що для уникнення повторення агресії РФ і безпеки українських громадян необхідно створити 100-120 кілометрову демілітаризовану зону на території прикордонних з Україною російських областей.

Крім того, ми раніше інформували, що після атак на Москву та область дронами російським засобам масової пропаганди дали вказівки про те, як слід висвітлювати ситуацію.

Оценка материала:

5.00 / 2
Російське населення почали готувати до скорочення території країни – Подоляк 5.00 5 2
Політика / Україна
01.06.2023 1317
Еще материалы раздела «Україна»